Naar boven

Van Dalen schoenen

(389) (389 artikelen)
Van Dalen
Van Dalen heeft al 145 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en verkopen van schoenen. Onze collectie bestaat uit kwalitatieve en smaakvolle schoenen, waarbij tijdloze items worden gemixt met trendy details. Laat je verrassen door de gevarieerde en hedendaagse schoenen voor de moderne man en vrouw.

Van Dalen schoenen

Van Dalen, een merk dat al 145 jaar een begrip is. Het begon allemaal in 1873 toen de heer van Dalen in het Brabantse ’s-Gravenmoer begon met de productie en verkoop van schoenen. Vanaf dit moment is het merk zich steeds verder gaan ontwikkelen en uitgegroeid tot een winkelconcept met een eigen label. Door heel Nederland zijn 12 Van Dalen winkels gevestigd, van Maastricht tot Utrecht tot Groningen, waar je persoonlijke aandacht en advies krijgt.

Het assortiment bestaat uit kwalitatieve en smaakvolle schoenen die zowel voor casual als chique gelegenheden gedragen kunnen worden. Tijdloze items worden gemixt, waarbij trendy details een echt kenmerk zijn. Elk seizoen opnieuw verrast worden door de gevarieerde en hedendaagse schoenen van Van Dalen. De collectie is afgestemd op de moderne man en vrouw van nu.

De collectie voor vrouwen bestaat uit stoere sneakers of nette pumps. Ook voor de heren is er een uitgebreide collectie sneakers, maar er is ook ruimte voor geklede schoenen.

Doordat er een uitgebreide collectie aan wordt geboden, is er voor ieder wat wils.