SPRING SUMMER 2021

Dames collectie

Een te gekke collectie aan zomerse schoenen. Van trendy sandalen tot beachy slippers en zomerse espadrilles. Ga voor het ultieme zomergevoel en scoor je favoriete zomerschoenen. 

Bekijk de collectie en maak geef je zomergarderobe een update.

 



SPRING SUMMER 2021

EK Deals 

Gaat Oranje winnen? Van Dalen heeft er alle vertrouwen in!

Speciaal voor het EK 2021 bieden wij EK DEALS aan. Dit weekend shop je de gehele collectie van TOMS met 50% korting.  

Zondag om 21.00 uur speelt Nederland tegen Oekraïne. Wint Nederland de eerste wedstrijd op het EK?  



SUMMER ESSENTIALS
 

Sandalen en slippers


Sandalen en slippers zijn de ultieme musthaves voor de zomer. Onze spring/summer collectie bevat weer een mooie selectie aan sandalen en slippers.

Bekijk de collectie en maak jouw outfit summerproof.
 
 

Van Dalen Premium


De Van Dalen Premium lijn is speciaal ontworpen voor klanten die veel waarde hechten aan kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid. De schoenen zijn altijd gemaakt van een leren bovenwerk.

De pasvorm van de schoenen is herkenbaar aan zijn vaste naam, zodat jij precies weet wat je te wachten staat bij de aankoop van een nieuw paar. 

Ibiza, Madrid en Barca zijn de namen van de modellen uit de nieuwe Van Dalen Premium collectie. Zeg nou zelf, als je deze schoenen ziet dan krijg je toch gelijk een zomergevoel. 
 

Van Dalen Premium




“Door de ruime collectie aan damesschoenen en herenschoenen is er bij Van Dalen altijd genoeg keuze.”

In 1873 begon de heer van Dalen, in het Brabantse ’s-Gravenmoer met de productie en verkoop van schoenen. Momenteel bestaat de collectie in de winkels uit damesschoenen, herenschoenen en accessoires. De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Voor de dames is er voor elke gelegenheid een ruime keuze. De collectie voor de heren is vooral casual en dressed.