SPRING SUMMER 2021

Monique Smit by Van Dalen

Yes, de Monique Smit by Van Dalen collectie is vanaf nu verkrijgbaar. Mijn meisjesdroom is uitgekomen: een eigen schoenenlijn! Samen met Van Dalen heb ik deze te gekke collectie ontworpen. 

Trendy sneakers en catchy laarzen; ik vind ze stuk voor stuk heel gaaf.

De ontwerpen zijn speels en eigenwijs, kortom een echte Monique Smit collectie.

 

SPRING SUMMER 2021

Dames Collectie

Voor iedere gelegenheid een passende schoen. De collectie bevat trendy sandalen, sportieve sneakers en stijlvolle chelsea boots. 


Musthaves
 

Witte sneakers


De nieuwe Spring/Summer collectie bevat weer mooie witte sneakers. Witte sneakers zijn tijdloos en passen onder iedere outfit.

Ook de herencollectie bevat weer sportieve witte sneakers van verschillende topmerken.

Bekijk de collectie en maak jouw voorjaarslook compleet met witte sneakers.
 
 

Van Dalen Premium


De Van Dalen Premium lijn is speciaal ontworpen voor klanten die veel waarde hechten aan kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid. De schoene zijn altijd gemaakt van een leren bovenwerk.

De pasvorm van de schoenen is herkenbaar aan zijn vaste naam, zodat jij precies weet wat je te wachten staat bij de aankoop van een nieuw paar. 

Ibiza, Madrid en Barca zijn de namen van de modellen uit de nieuwe Van Dalen Premium collectie. Zeg nou zelf, als je deze schoenen ziet dan krijg je toch ontzettend veel zin in de zomer. 
 

Van Dalen Premium
“Door de ruime collectie aan damesschoenen en herenschoenen is er bij Van Dalen altijd genoeg keuze.”

In 1873 begon de heer van Dalen, in het Brabantse ’s-Gravenmoer met de productie en verkoop van schoenen. Momenteel bestaat de collectie in de winkels uit damesschoenen, herenschoenen en accessoires. De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Voor de dames is er voor elke gelegenheid een ruime keuze. De collectie voor de heren is vooral casual en dressed.